Anonymous 01/14/2022 (Fri) 18:46:10 No.4092 del
>>4091
>2021 áprilisában érték el a teljes átoltottságot. A halálesetek 94%-a ez előtt történt
Ez teljesen beleillik a mellékelt pdf konklúziójába (a tanulmányt a University of London kutatói állították össze, nem Qanoné).
Túl hosszú, nem olvasva verzió:
- Angliáról szól;
- az első oltás utáni 21 napban nem számít az ember oltottnak, viszont az első 14 napban gyengébb az immunrendszere, ha elkapja a covid-ot és meghal, vagy más okból elhalálozik ő oltatlan halottnak számít;
- a teljes halálozásban (amely tartalmazza a covidos halálesetet is) a vakcina "roll out" után van egy ugrás (azért a teljes halálozást nézik, mert vitatott, hogy mi számít covidos halálesetnek), ezek a vakcinázatlannak elkönyvelt első vakcinázottak haláleseteinek köszönhető (akár covid miatt, akár vakcina miatt, akár bármi egyéb okból kifolyólag);
- hosszú távon nincs különbség a halálozási arányban vakcinázottak és vakcinázatlanok között.
Gibraltár Nagy Britanniához tartozik, ott is hasonlóan járhatnak el, mint az anyaországban. Azaz a halálesetek zöméről pont a vakcinázás tehet.
Hogy miért nem igazán halnak meg azóta ott?
Nagy Britanniában a halálesetek fele a 82 év felettiek köréből kerül ki, valamint szintén fele öregotthonokban történik. Egyszerű konklúzió: jobban kell vigyázni az öregekre, és az öregek körül. Aztán Gibraltában folyamatosan tesztelnek (közel 14millió tesztet végeztek el 1 millió főre vetítve, nálunk ez nem éri el a millió/milliót), azaz hamarabb megtalálják a betegeket. Korai kezeléssel radikálisan csökkenthető a súlyos betegek száma. Mind a korai kezelésre, mind az elhúzódó betegség terápiájára jobb/több eszközeink vannak már. Tehát kevesebben jutnak el a halálozásig.