Vi på SiVo 04/17/2024 (Wed) 23:27 No.26542 del
2012-06-01 Alfonso

Mickael och jag pratade om alt mejligt mellan himmelen och jorden under promenaden. Mycket intressant. Samt. körde vi rollspel, han skulle tolka ansikten utryck och sjuester, ingen vidare i början men lite bättre senare

Tisdag 25/10 08-08/Camilla

Lite hundar i Rävninge idag. Rastning och städning i vanlig ordning. Han har sjungit många ”tråkiga” sånger idag bla om ”stomi bögen” som han säger, sånger med könsord, Lsd, Lars Ohlsson, bajs osv. Jag fick säga till på skarpen ett par gånger, han tyckte det var skoj och skrattade åt sina sånger. Jag säger att tänk om Monica eller någon ägare till hundarna hör det, då blir de inte alls glada. Kan sluta med att han inte får vara kvar då. Han har inte varit så fokuserad idag. Fått puscha på honom en hel del. Haft ont i tån, den ser lite svullen ut. Kom på honom då han åt hundmat i hundhuset då jag sopade. Jag förklarar att det inte alls är bra för hans mage och dels är det till för hundarna som ägarna tagit med.

Det får han absolut inte göra! Han fick ett mindre astmaanfall idag då han var på toaletten. Jonas hade varit där och parfymerat sig. Det lugnade sig fort men han tyckte det var jobbigt. Jag berättade för Monica om det som hänt och frågade om han kunde få gå på den stora toaletten resten av dagen. Han hade också parfymerat sig där och hon vill inte att han ska gå på den stora. De vill kunna ha det som de vill hemma och han får ha med sig astma ”puffen” och ta. Så den ska med varje dag till Rävninge.

Idag blev det en hel del prat om ord och begrepp som Smirre inte förstår. Tex traktamente som Jörgen förklarade för honom vad det innebär, Marit säger att det inte är något konstigt att han inte förstod vad det betydde. Han har aldrig haft en anställning och inte kommit i kontakt med det. Smirre berättade att Jörgen tyckte det var mycket konstigt att han inte visste vad det betydde. Det blir en hel del om att man inte vet vad allt betyder det gäller alla, även de utan asperger. Vi lär oss av varandra.

Fredag 21 oktober 8-23/Camilla

En trött Smirre imorse, kanske för han var uppe länge igår. Ralph var med idag och gick bredvid.

Efter första kaffe rasten piggnade han till. Ut med hundar som vanligt, putsning av fönster i hundhuset samt det vanliga med sopning och diskning.

Message too long. Click here to view full text.