SANNA SKOGLUND VILL FRÄLSA RUNKEN!😇 Vi pĂ„ SiVo 04/18/2024 (Thu) 01:17 No.26613 del
(123.81 KB 693x918 sanna-text.jpg)
Sanna Skoglund pÄ Hand i hand gjorde vad hon kunde för att fÄ den rÀvrunkande och smÀllfeta autisten till att vÀlja rÀtt vÀg, Àven efter att RÀvbögen lÀmnat Hand i hand!Ž

Att "RUNKEN" dÄ bara delitar Sanna Skoglunds vÀlmenande inlÀgg och stÀnger kommentarsfÀltet visar ju vilket vuxet problembarn Mikael Rutger "RUNKEN" FlÀskberg Àr!

En autistisk pissrÄtta som Àr fullstÄndigt besatt av den vidriga furryskiten och vÀgrar lÀmna denna destruktiva och farliga sekt av sinnessjuka och extremt barnsliga och verklighetsfrÄnvÀnda mentalt sjuka och vidriga och ondskefulla autister som tror att de Àr djur och som tillika Àr missantroper och ekoterrorister!

Att "RUNKEN" Ă€r demonbesatt Ă€r uppenbart och att en exorcism av Kristi Brud - Åsa Waldau som har den kristna styrkan och kunskapen att kunna driva ut Aspergerdemonen ur "RUNKEN" och fĂ„ honom att bli en normal och sund kristen medborgare som dĂ„ ocksĂ„ kan arbeta och göra rĂ€tt för sig!

MĂ€nniskojakt och pĂ€lsbögeri!đŸ˜«

AlltsÄ, "RUNKEN" borde inte fÄ ha nÄgra vapen eftersom han inte gör skilnad pÄ mÀnniskor och djur och dÄ Àgnar sig Ät att jaga mÀnniskor och Àta mÀnniskokött!