När den aspergersjuka räven förlustade sig med lilla Liam! Vi på SiVo 04/18/2024 (Thu) 02:29 No.26670 del
Sommaren 2009 så kidnappade Smirre Conny Johannessons då 3åriga son Liam. Smirre tog med sig Liam till en kyrka där han band fast lilla Liam naken på altaret och förgrep sig sexuellt på lilla Liam både analt och oralt.



Sedan skar Smirre halsen av lilla Liam och med Liams blod på sina rävtassar så målade Smirre uppochnedvända kors, pentagram och 666 på flera ställen i kyrkan.

Smirre mässade hedniska texter tillägnade så väl Fenrisulven som Inari och Satan själv.

Smirre högg upp lilla Liams bröstkorg med en yxa och slet ut Liams lilla hjärta som Smirre åt rått. Smirre skar sedan av lilla Liams huvud och sparkade runt huvudet i kyrkan.

Prästen och Conny Johannesson kom till kyrkan för att stoppa Smirre, men Smirre drog fram ett automatvapen och sköt ihjäl både Conny Johannesson och prästen, sen slet Smirre av byxorna på både prästen och Conny Johannesson.

Smirre körde upp ett altarljus i skithålet på prästen och sedan gick Smirre till kyrkans musikrum där han hämtade en saxofon som han körde upp i skithålet på Conny Johannesson.

Smirre tog sedan en bensindunk och hällde ut bensin i kyrkan och satte kyrkan i brand, varpå Smirre sprang upp på en höjd utanför kyrkan, ylade mot månen och lovprisade Fenrisulven.

Smirre kunde dock inte dömas och straffas för detta fruktansvärda och pedofila och sataniska nidingsdåd för att Smirre gömmer sig bakom sin asperger-diagnos och för att religionsfriheten är grundlagsskyddad i Sverige så Smirre hade sin fulla rätt att utöva sin hedniska och onda religion i denna rättsvidriga systemfelsstat som Sverige är idag.

Message too long. Click here to view full text.