NEGERN: Känd på internet som ”Zabu the seral!” Assar Nilsson 08/01/2024 (Thu) 16:52 No.35491 del
(7.54 KB 225x225 zabu.jpg)
Sergal-negern som Mikael Westergren är vän med!

Jag som kommuntjänsteman i omsorgsnämnden finner det ytterst olämpligt och fel att en autistisk kille som Mikael Alfred Rutger ”RUNKEN” Westergren 750218 3614 AKA Smirre Räv som i sin autistiska sinnessjukdom förnekar att han är en människa och anser sig vara en räv och då uteslutande umgås med furrys och är fascinerad av dessa grymma bestar och våldtäktsdjur som sergaler just är!

Ja, sergaler är värre än vargar!

Att just en neger väljer en sergal som sin furrypersonlighet visar ju hur primitivt ond och bestialisk negern är till sin natur!

Under många tusentals år har negern kunnat softa i värmen, käka lite bananer, våldta någon förbipasserande kvinna eller unge, slåss med andra negerhannar och äta upp dem, spela lite trumma, springa omkring lite, fånga någon antilop, käka lite bananer, knulla lite, berusa sig på jästa frukter eller örter, osv.!

Så har det hållit på under årtusendena utan att något evolutionärt tryck i form av miljöfaktorer har tvingat negern att utvecklas i en annan riktning!

I första hand handlar det om de mycket mörka - "blånegern" från söder om Sahara, vilken negroid ras Zabu the sergal ser ut att härstamma ifrån!

En mycket mörk, ondskefull och farlig neger!

- som till sin natur som en korsning mellan ett oansvarigt, glatt och sorglöst barn, någon slags sävlig skogsapa och en impulsiv, grym och bestialisk djävul!

Message too long. Click here to view full text.