Varför är det konst att skända Bibeln men hatbrott att skända Koranen?! Conny Johannesson 08/29/2024 (Thu) 12:16 No.37025 del
Att dessutom skända sig själv som Guds avbild genom att tro att man är ett djur och klä ut sig till ett djur!

Att utklädda till djur gå på dessa vidriga spektakel och då dansa rave till ond musik, vara höga som hus på LSD och Speed och ha perversa homosexuella orgier och svarta mässor tillägnat falska avgudar och Satan själv anses vara kultur!

Att Satan har världen i sitt våld och att ondska och homosexuella och zoofila perversioner är den rätta normen idag, det visar att dagens samhälle är helt förtappat, dagens toleranta samhälle är det nya Sodom där sinnessjuka aspies och autister har gräddfiler till kulturlivet som tar sig uttryck i något så sjukt och vidrigt som furry, detta är minst sagt skrämmande!

Furrygenerationen är en förtappad generation under Besten 666 och Satan och vilket välkomnar Antikrist och mänsklighetens undergång!

Jag och flera andra försökte omvända Mikael Westergren och få honom att lämna furryskitet och att följa Korsets väg än allt skit han lärde sig på Sveafur!

Att i Gudomlig kärlek och kristet förstånd låta en präst driva ut Aspergerdemonen ur honom, så att han kunde bli normal och sund och frisk!

Mikael Westergren har brutit all kontakt med oss och umgås uteslutande med dessa perversa zoofiler och hedningar som tappat alla kristna och mänskliga värderingar!

Det bästa för Mikael Westergren hade varit att börja jobba på SiVo igen och gå med i Pingstkyrkan!