Anonymous 03/04/2021 (Thu) 18:50:03 No.2950 del
>>2948
Szerintem ezzel akarnak nyomást gyakorolni azokra akik nyígnak az orosz, kínai, kambodzsai, zimbabwei, etc vakcinák miatt, miközben a média 24/hét bégeti, hogy oltasd be magad.
Amúgy a betegséggel lehet védettséget szerezni? Mert akkor a matek azt mondja, hogy van 785 440 beoltott, plusz 328 136 természetesen védett. Persze biztos vannak olyanok is, akik már átestek rajta és beoltatják magukat. Plusz, ha azt nézem, hogy az oltás védelmét is csak nyúlfarknyi időre saccolják ("akár 6 hónapig is!" - próbálják hypeolva jobb fénybe beállítani ezt a rövid időtartamot - mire az utolsó beadatja magának, az első megint állhat sorba a következőért...), akkor azok közül, akik kilábaltak belőle, egy csomó már valszeg nem védett. Van erről egyáltalán - megbízható - infó?
De elkanyarodtam a témától. Kényelmetlen lesz egy kissé, főleg, hogy mindenki azt várta, hogy vége legyen, plusz be is ígérték, hogy tavasztól de jó lesz, erre Orbán megin ilyesztget, hogy a következő hullám milyen szörnyű lesz.
Placebo a parasztnak, szigorítás is meg vakcina is, a média és a politikusok kicsit elfutottak ezzel a lóval, és midenkit hisztérikussá tettek, most ezekkel próbálják oltani a tüzet. Meg megmutatni, hogy ők bizony csinálnak valamit. Van terv és kemény kéz, bizonyám! ("Legközelebb is ránk kell szavazni, mert milyen jól helytáltunk, bezzeg az ellenzék" - persze ott a másik oldal: "legközelebb ránk kell szavazni, mert gyenge a kormány, nincs vakcina, nézd meg a halálozási adatokat...")
De már megint kanyarodok. Szóval szigorítás, majd csak elmúlik az is valahogy.
Közben a kínaiak análozással alázzák a turistákat, meg diplomatákat.