Anonymous 03/13/2023 (Mon) 08:33 No.5811 del
>>5803
Nincs bekap.
Ez úgy működik, hogy amikor feltölt valaki egy képet, az bekerül az adatbázisba (jobban mondva a hash a fájlról, maga a file egy könyvtárba megy, átnevezve). Amikor a posta betöltődik (ami szintén az ab-ba kerül be először), akkor az ab-ből szépen beillesztődik az elérési út (ami a könyvtár elérési útja + hash). Amikor törlünk egy postát, akkor a posta törlődik az ab-ből, de a kép megmarad a könyvtárban, a hash az ab-ban.
Ha valaki újra feltölti ugyanazt a képet (ugyanaz a hash) akkor megint ugyanaz az elérési út illesztődik be az új postába. Gyakorlatilag a feltöltött kép nem jut el a háttértárra, ha jól értem feltöltés közben generálódik egy hash róla, ami ahogy az adatbázisba kerülne, a motor érzékeli a redundanciát, és csak szimplán megtartja a már meglévő fájlt, és "elejti" az újat.
Egy adott képhez több tábláról mutathat egy-egy posta. Ha minden tábláról törlődik az összes posta, amiben megjelenik a kép, akkor az a file árvának fog számítani, de még ekkor sem feltétlenül törlődik, azonban a kétpábla motornak van egy beállítása, ami automatikusan eltávolítja az árvákat egy idő után.

>>5808
Most dolgozom valamin, ami segíthet. Mikre van itt szükség? Az animésített állatok, és a találd ki az animé karaktereket?