Anonymous 02/07/2024 (Wed) 18:16 No.6881 del
>>6880
Hát akkor olvass utána!
De tessék. A pedofíliáért elítélt bicskei iskolaigazgató helyettesének, bűnsegédjének kegyelmet adott a tavalyi pápalátogatás apropóján. A csávó nem pedofil a szó szoros értelmében, de tudott a főnök dolgairól és ezután rá akarta kényszeríteni a gyerekeket a hamis vallomásra, vonják vissza ez előzőt.
Ezt a "vallomást" írta az egyik gyerek nevében:
>Kitaláltam, hogy közösen kivertük a nemi szervem és hogy ilyet más gyermekkel is csinált már. Igazság az, hogy nem húzta le a nadrágom és nem fogta meg és nem verte ki. Mostanában sokat gáztöltőztem és ez se volt rám túl jó hatással sokszor nem gondolkoztam tőle tisztán."
Ezt a hamis vallomást a saját irodájában a pedofil igazgató jelenlétében akarta aláíratni az érintett gyerekkel. Kényszerítésért 2019-ben első fokon, majd 2021-ben másodfokon is 3 év 4 hónap börtönre ítélték.
Jó magaviseletért ezt csökkentették és házi őrizetbe, rekreációs szakaszba került. Annak az utolsó 9 hónapját engedte el neki Novák Katalin. Csakhogy az elnöki kegyelemmel megszűnt a büntetett előélet is. Így elméletileg bármikor visszamehetne tanárnak vagy gyermekpszichológusnak (ilyen végzettsége is van). És az lényegtelen, hogy az eddigi 9 hónapban sem ment vissza vagy hogy már hatvanvalahány éves így nem valószínű.