Anonymous 02/16/2024 (Fri) 20:14 No.6938 del
1. Addig kell ütni a vasat amíg meleg. Ha nincs igazi ellenzéki program (értem én, hogy a Fidesz korrupt, de ezen kívül mit tud mondani/nyújtani az ellenzék?), akkor jó lesz ez is.
2. A pedofilok már a spájzban vannak. ("Óvodában, iskolában, orvosnál, edzésen, intézményben… bárhol megtörténhet." - képzeld szerencsétlen tanárok helyébe magad, olyan lesz, mint a 22-es csapdájában a Dicsőséges Hűségeskü Hadjárat, tanítás előtt közben és után a pedofilokat elítélő nyilatkozatokat kell majd aláírni, nehogy a gyanú rájuk vetüljön, mi?)
3. Az ellenzék nem is tud nagyon mást tenni, mint ráharapni erre. Nekik most gyerekvédőbbnek kell lenni a Fidesznél. A homokosokra már ígyis kenik a pedofil jelzőt a gyerekvédelmi törvény kapcsán (merthogy a trenik grúmolják az ovisokat), az baj lenne, ha a "buzik védelmezői"ből "pedofilok védelmezői"vé válnának. Mert a Fidesz ezt is képes kiforgatni.
4. bentmielőtt a Fidesz elébemegy a dolgoknak és bekeményít, elektronikus rendőrállam szintlépés, "gondolj a gyerekekre" dzsolidzsóker minden eszeveszett intézkedés áttolására (már évek óta bármely rendőr kezdeményezheti bárki elektronikus kommunikációjának megfigyelését, plusz EU Chatcontrol törvények), zéró privacy, zérő anonimity. Lehet End-et is csak Torral lehet majd látogatni. Vagy majd a Tor forgalmat blokkolják az ISP-k...
Azt közben csak egy valamiről nem szól az egész: a gyerekekről, elveszettebbek, mint valaha. Egyetlen támaszuk az állami megfigyelőkészülék: kapaszkodnak naphosszat a mobiljukba.