Anonymous 02/17/2024 (Sat) 14:22 No.6945 del
(2.53 MB 500x225 wontdealwithit.gif)
>>6939
Ameddig egy szálban tartjátok, nem fáj annyira, csak nekem ezek a viták értelmetlen szócséplésnek tűnnek. Magyarországon, mint sok másikban, egy párt van, ennek van a jobb és a bal oldala, mindkettő ugyan azokat az érdekeket szolgálja a ki a ti pénzetekből, és mindkettő seggbelövet a rohamrendőrrel, ha visszaugatsz. A retorikán kívül semmi külömbség nincs, a cél mindig ugyan az, téged minél jobban megfigyelni és szabályozni, miközben őket egyre kevésbé, persze te finanszírozd a kincstárat, miközben ők finanszírozzák a saját luxusukat a kincstárból, és valamiért a hatalmas erőfeszítések ellenére mindig szarban van az ország anyagilag, és neked kell jobban összehúzni azt a bizonyos nadrágszíjat, közben hibáztasd az előző kormányt, mert mindig az előző miatt ilyen a helyzet. Most pedók vannak a jobbon, szavazza a balra, legközelebb meg majd tranyók lesznek a balon, szavazz a jobbra. Ugyan azt a vitát folytatjátok konklúzió nélkül, két évtizede nézem.
Az ilyen szálaknál úgy érzem nem véleményeket olvasok, csak valamelyik oldal propagandájának a visszhangjait, majd egymás torkának estek hogy melyikőtök betáplált programja áll közelebb az igazsághoz, és általában amikor megjelennek az ilyen társalgások, csak hónapok kérdése, hogy egy rákos tumorként elkezdjen átterjedni minden más topicra, és facebook komentmező szintjére degradálja a társalgást.
Eközben én csak azon gondolkodok, vajon hányszor kell még eljátszanunk, hogy pár ember lassan felépít egy közösséget egy képtáblán, végre kultiválunk egy helyet ahol társaloghatunk valamiről ami érdekli ezt a közösséget, aztán megjelennek az első propaganda posztok, pár hét múlva az összes droid idehozza a szaros véleményét, gondolom mert invitáljátok a párt-pajtijaitokat, nehogy alulmaradjatok az eszmecserében, mi pedig eltűrjük, mert nem akarunk parasztok lenni, majd amikor már nem lehet szálat nyitni anélkül hogy valaki ne szőnyegbombázná valami politikai szarral, nekünk kell új helyet keresni, vagy csinálni megint, ti pedig újra itt fogtok állni értetlenül, hogy hova tűnt mindenki, miért nem posztol senki más, ha szerencsések vagyunk, 5-6 hónapig sikerül leráznunk titeket, ha nem, megtaláljátok előbb az új helyünket.
Slussz poén, hogy már megjelent az önjelölt moderátor tipus is, aki abszolút semmit nem adott hozzá még ehhez az táblához, de ide jár rinyálni, mert nem tetszik neki, hogy valamelyik anon mániákusan posztol Made in Abyss cuccokat, meg hogy hogy merünk ide kínai meséket posztolni /a/-n kívül. Személy szerint szivesebben látnék egy Made in abyssnak dedikált szálat ennek a rakás szarnak a helyén is.
Ez az utolsó alkalom, hogy végignézem ezt, a következő exodus után azonnal lengetem a banhammert ha valami suttyó politikát hoz a táblára, vagy kína mese posztolás miatt rinyál, mert nem érzem fairnek, hogy ennyi időt el kell basznunk minden pár évben nulláról újrakezdeni, hogy nektek legyen n+1 helyetek erre céltalan fröcsögésre és szardobálásra.
Szeretném ha kicsit elgondolkodnátok rajta, hogy valójában miért politizáltok. Soha nem kaptok érte pozitív megerősítést, semmilyen anyagi juttatást vagy szociális előnyt. A pártok akiket promóztok eladnák a szerveiteket és a gyerekeiteket is kedvezményesen, ha találnának rá módot hogy megússzák, és te ingyen odaadod a szabadidődet is, hogy kicsit polírozd a hazugságaikat. Szerintem azért, mert erre vagytok kondícionálva, megkongatják a kis harangot a megfelelő párt feliratával, és neked rögtön csorog a nyálad és ugatnod kell reflexből, majd a megnyilvánulásaiddal akaratlanul kinevelsz egy újabb generációnyi internet felhasználót, aki ugyan így tesz majd, egészen addig, ameddig az internet minden csücskéből csak a propaganda fog csorogni. Most nyugodtan rakd rám, hogy én vagyok a megmondóember meg a többi közhelyet amit tanultál. Tudom hogy benned van a késztetés rá, hát hajrá. Viszont azokkal szemben, akik átmosták az agyadat, és most is épp rajtad röhögnek a pezsgő és kaviár mellett, én úgy gondolom hogy értékesebb vagy annál, minthogy kezet csókolj és bepucsíts a saját hóhérodnak.