Anonymous 06/11/2024 (Tue) 07:39 No.7380 del
>>7379
Tulajdonképpen politika, tehát dühöngő fonál.
De tudom úgy nézni, hogy csak a szituációt tekintem alapból fogalmam nincs, hogy kinek van igaza, hogy kit hányszor hova hívtak, ki hányszor hol szerepelt, szóval ez relative könnyű, és elnézek a politikai implikációktól nem tudom jelenleg, hogy az atv az most kinek a szekerét tolja; Németh Sándorról, akinek köze lehet politikához, nekem először a hitgyülis jut eszembe, ő dörgőlőzött FKGP-het, SZDSZ-hez, meg ki tudja kikhez; Magyar Péterről van véleményem, de ez inkább benyomásokon alapszik, mint valódi tudáson: azért az elég nagy tahóság csak azért meghívni valakit egy műsorba, hogy trollkodjanak vele.
Ha politikát is nézem, akkor itt a "szerkesztő úr" olyasvalakit rugdal, akit már más legyőzött, és a földön fekszik. Így se lesz sokkal gusztusosabb a szituáció. Ennek is megvan a maga helye, de ez a magyar közélet? Mit mond ez rólunk? A nézőkről?
Lehetséges, hogy az adatok pontosak, és valóban mellébeszél. Politikus hazudik, nincs új a nap alatt. Jó ez így? Nem, de mi a faszt tudjunk tenni?
>Melyikük dühöngött itt jobban?
A különbség az, hogy a "szerkesztő úrnak" megadatik az utolsó szó, és úgy tudja lezárni, ahogy akarja.