Anonymous 06/16/2024 (Sun) 19:35 No.7404 del
>>7398
>>7401
>>7403
Ezek is benne vannak, de nem kell túlgondolni. A Litvánia vagy Bulgária elleni selejtezők is nyögvenyelősek voltak és látszott ugyanez az ötlettelenség, motiválatlanság, céltalan sétálgatás. Ha nem lett volna Dibusz és a bolgár öngól, akkor megvertek volna minket és jöhetett volna a pótselejtező.
Sokan a Nemzeteki Ligája meccsekre alapoztak az angolok ellen. Vagy épp németek ellen. Ez azért rossz kiindulási alap, mivel azt a nagy csapatok nyűgnek, legjobb esetben is edzőmeccsnek fogják fel és egyáltalán nem érdekli őket a vereség sem. Nincsenek rászorulva az egész "bohóckodásra" mert egyenes ágon is simán kijutnak a selejzezőkből akár EB-re akár VB-re.
A magyar csapaton eddig is látszott, hogy nagy név ellen fel tudják szívni magukat, tudnak jól is játszani mert nincs teher. Ha veszítenének is, mi van akkor?
Viszont tétmeccseken vagy papíron könnyebb ellenfél ellen sokszor megszenvedtek már. Még ha a 14 meccses vereség nélküliség meg is maradt. Ebből sokan azt vonták le, hogy most már mindegy ki az ellenfél, eséllyel lépünk pályára. Aztán az írek ellen megint csak látszott már a baljós előjel. De ezt is elütötték sokan annyival, hogy ez csak felkészülés, nem is vették véresen komolyan és amúgy sem akartak sérülést megkockáztatni az EB előtti bő másfél hétben.